31 Aralık 2011 Cumartesi

Happy New Year !



Günler geçiyor. Üstelik biz hiç farketmeden hızla, koşarcasına. O koşuşturma içinde akıp giden anların toplamı işte hayatımız. Oysa tutamadığımız, ertelediğimiz, kendi hayatımız. Geçmişimiz ya da geleceğimiz hiç biri şu anımız kadar değerli değil. Geçmişin şu anını güzelleştiremiyor, seni mutlu kılamıyorsa üşümekte haklısın ;) Ama kimsesiz bir hüzne terkedeceğine kendini, karanlığın içinden tecrübelerin ve varoluşunla çıkman daha iyi değil mi?

Yeni gelen yıldan yeni dileklerde bulunmak iyi güzelde o dilekleri gerçekleştirme gücünün aslında -her zaman diliminde- senin ellerinde olabildiğini farkedebilmek o kadar güç mü? Bu yıl ve bundan sonra ki yıllarımız daha güzel geçsin, farkındalığımızın bizi üzmeyip mutlu kıldığı zamanlara açalım yolumuzu. Hayatımızı başkalarının eline teslim etmeyip kendi avuçlarımızın içine alalım. Ne başkasının hayatının yol kesicisi ne de kendi hayatımızın kör edicisi olmayalım. Sağlık, başarı, mutluluk, sevgi ve barış kapımızın önünden eksik olmasın. Nice sevgi dolu yıllara blog dostlarım..

10 yorum:

  1. Özlemiştik seni, güzel senelere..

    YanıtlaSil
  2. en güzel yılınız olsun.iyi seneler.

    YanıtlaSil
  3. sanada mutlu ve iyi bir yıl olur umarım

    YanıtlaSil
  4. canımmmm
    güzel
    huzurlu
    sağlıklı
    mutlu
    yıllar olsun....

    YanıtlaSil
  5. Ohhh harika. paylaşımlarınız için teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  6. anne yazarcim,sanki beynimi okumus bu yaziya aktarmissiniz , ne de guzel ifade etmissin ! zamanin degerini bilip, her ani ,aninda guzellestirmek , degerlendirmek, yasamin tadini lamak ... tesekurler ayni dilekleri bende sizin iyade ediyorum :)) sevgiyle kalin !

    YanıtlaSil
  7. Yazılarınızı gityat.com ' da paylaşabilir, sitenizi tanıtabilir ve kendi kanalınızı kurabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek bizi çok mutlu eder.

    YanıtlaSil
  8. If this blog is with COGHLAN, we want to somehow help you out.
    But if this blog is associated with COULTER , we want the death penalty for your racist " DEMONICCUNT ".
    And that's with COMSTUL MEESE and HILLARY TWAT CLINTON.
    ASOCHER gets off for her help.

    YanıtlaSil