12 Ekim 2010 Salı

Top 5'e Gel, Topla Gel ;)

Güzel bir kadından, güzel bir mim almışız. Diyor ki en çok tıklanan beş postunuzu sıralayınız. Kumanda panelinden girip istatistikler kısmını tıklayınca en çok tıklanan postunuza ulaşıyormuşsunuz meğerse ve ben şimdiye kadar hiç merak etmemişim. Tıkladık gördük işte Cafe Anne Yazar' ın tersten ilk beşi:))
5. Organik Kozmetik (Bebek) ; Şahsen 5 numarada olmasına üzüldüm çünkü özellikle bebek kozmetik sektörü bebeklerin hassas cildine zarar verebilecek kimyasallarla bezeli bir portföye sahip. Bu sebeple özellikle bebek kozmetiğinde organik ürünlerin kullanımının daha doğrusu paraben ve türevlerinin kullanılmadığı kozmetik ürünlerin ( şampuan, sabun, pişik kremi, vücut kremi, v.s.) bebeklerin kullanımına sunulmasını daha doğru buluyorum. Bu bağlamda http://www.cosmeticsdatabase.com/ bu sitenin linkini yine vermek isterim zira kullandığınız ürünlerin ismini girdiğinizde sağlığa ne kadar zararlı olduğunu size puanlıyor.

4. Hızlı Zayıflama ? ;) ; 2-3 kilo fazlalıkları olanların bile "aman kilo aldım ay napıcimm şimdi" diye dövündüğü bir zamanda buna şaşmamak gerek ne de olsa trendy bir konu :))

3. Bebeklere Kahvaltı Önerileri (Ekgıda 3); Sevdiğim bir post. Umarım işe yaramıştır, her ne kadar bizim kıza işlemiyor olsa da:))

2.1. Doğumgünü Hazırlıkları; Kesinlikle favorilerimden. Yaşasın 1. doğum günleri zira:) Kesinlikle hakettiği sıralama da kanımca:))

1. Y Viva Espana :)) ; Vay be gerçekten şaşırdım:) Üstelik açık ara önde. Emek verdiğim postlardan biridir kendisi. Bileğinin hakkıyla 1. olmuş diyelim:) E tabi bu birincilikten sonra İspanya'ya gitmezsem ayıp olur diye de ekleyelim;)) Bekle beni İspanya ben geliyorum:))

Müsadenizle ben de birilerini mimlemek istiyorum. Muhtemelen mimleyeceklerim başkaları tarafından da mimlenmiştir ama ne yapalım ben gerçekten ilk beşini merak ettiğim blogları yazacağım.

Ay bi baktım da çok varmış fazla meraklı görünmemek adına hepsini yazmayayım. Nasıl olsa kesin mimlenir onlarda:))

6 yorum:

  1. Dogumgünü hazirliklarina bende bakmistim :-) bende merak ettim simdi en cok tiklanan sayfami? hic bakmamistim, hemen bakiyorum

    YanıtlaSil
  2. Hemen yazıyorum şekerimm

    YanıtlaSil
  3. Listenizde olmak çok güzel. :) Hemen bakacağım bakalım istatistiksel durumumuz nasıl :))

    YanıtlaSil
  4. aa merak edilmiiiicak gibi diil :)

    YanıtlaSil
  5. Defnenin Annesi,
    Seni de çok merak ediyorum başedemeyince yazamadım hepinizi sen de yazsana lütfen ya.

    Hande,
    Hemenbakıyorum:)

    Nezihe Ak İnci,
    O şeref bana ait hocam:) Çok teşekkür ederim:)

    Yeliz,
    Yazdın mı sende yazdım de ne olur:))

    YanıtlaSil
  6. merhaba, ilk ziyaretim bu ve guzel paylasimlarda bulusmak dilegi ile izlemeye aldim. Sevgiler.

    YanıtlaSil