16 Mayıs 2010 Pazar

Yılın İcadı :))


Shampoo Rinse Cup:))

Sanırım çoğumuzun ortak sorunlarından biri banyo esnasında kafasından aşağı su döktürmeyi sevmeyen bebek ya da çocuklarımız :( Bu cumartesi bebek mağazalarından birini gezerken karşıma çıkan ürün " hadi ya! " dememe sebep oldu:) Bildiğimiz maşrafanın içini ikiye ayırmışlar ve ön bölümün üzerine esnek bir bölüm yerleştirmişler bu sayede yüze su gelmiyor ve şampuan ya da su kaçma engellendiği gibi özellikle daha küçük bebeklerde daha güvenli banyo saatleri oluşturuluyor.
Muhtemelen bizim gibi aynı dertten muzdarip bir ebeveynin cin fikirliliği olmalı diye düşündüğüm bu ürün beni bir yandan gülümsetirken bir yandan da tabi ya denemeye değer demeyi başarttı ve bir tane aldım. Aynı günün gecesi kullanıma soktuğum shampoo rinse cup ürünü ilk kafasına dayamamda kızım tarafından"" hopp noluyoruz" bakışlarına nail olsada kısa sürede "e peki o zaman " şeklinde benimsenerek bağırtıdan uzak eğlenceli bi banyo yapmamızı sağladı. Belki de çoğunuzun önceden bildiği, kullandığınız bir ürün olabilir ama ben yeni karşılaştım ve sevdim. Hepinizin bebeğine eğlenceli banyolar dilerim.

16 yorum:

  1. Vayy çok iyi fikirmiş... İhtiyaçtan neler doğuyor...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş gerçekten...

    YanıtlaSil
  3. Ne guzelmis, bizim zamanimizda yoktu boyle birsey.

    Gerci, biraz buyuyunce yuzlerinin islanmasina alismalari yuzmeyi ogrenirken cok yardimci oluyor, bilginize.

    YanıtlaSil
  4. Süper yahu tam da benim oğluşuma göre, yüzüne su geldiğinde kıyamet kopuyor. Kocaman teşekkürler ederm canım...

    YanıtlaSil
  5. Şekerim bende vardı,keşke sana söyleseymişim önceden..Gerçekten faydalı bir eser ama çok küçükken bebek,kafa kısmı büyük kalıyor..Berilin kafasına daha yeni adapte olmaya başladı..

    YanıtlaSil
  6. Ah evet işte harika! Ağlamasına engel olur mu bilmem ama en azından başını yıkarken peak yapan çığlıkları bi nebze azaltabilir :)

    YanıtlaSil
  7. evet gerçekten güzel bir ica,melikşahın kafasından rökünce suyu ağzına doluyor çocuk yutkunup duruyor,yüzüstü su döküyorum o zamanda ben çok yoruluyorum..kullanışlıysa nasıl alabiliriz bilgi verirmisiniz..kızım ankarada öğrenci belki onunla halledebiliriz..hayırlı geceler..

    YanıtlaSil
  8. @ Esra,
    Ankara E- Bebek mağazasından aldım ben mağaza Çukumambar semtinde kızınız burada okuyorsa bilir ama internet üzerinden ya da telefon yoluyla da E- Bebekten alışveriş yapabilirsiniz. Hande daha önceden aldığına göre daha farklı bebek mağazalarında bulmak mümkün olur sanırım. Yine de bulamazsanız tekrar bağlantıya geçelim.

    YanıtlaSil
  9. Ben de Ilyas icin bu urunu kullanıyorum , hatta gorunce aaaa Turkiye'de de aynısı vaaar demiştim ;)
    Tahmin edilen gibi super bir conuc saglamıyor , ben cogunlukla tus telefonu ıle bitiriyorum banyoyu (Ilyas kafasını yıkarken sabit oturmuyor cunku ) ama banyomuzda elimizin altında bulunması gereken bir urun ;)

    YanıtlaSil
  10. @Yelish,
    Canım aslında dediğin gibi başta düşündüğün kadar süper değil belki ama bu ürün sayesinde ilginçtir şu an duş başlığına hayır demez hale geldi kesinlikle banyo işini kolaylaştırdığı kesin.

    YanıtlaSil
  11. Harika bir ürün gibi görünüyor, bizimde en muzdarip olduğumuz mevzu başımızdan aşağı su dökülmesi. Sanırım bununla kısmende olsa atlatılır.

    YanıtlaSil
  12. @ Canfeza,
    Kullanımımın üzerinden bunca zaman geçmişken artık rahatlıkla söyleyebilirim ki gerçekten çok işime yaradı. Selen'in yazdığı gibi deniz için falan probem olmasın diye şampuan kullanmadığım vakit duş başlığının altına sokmaya çalışıyorum yine de ama :))

    YanıtlaSil
  13. Merhaba.
    Gönlünüze,kaleminize (klavyenize) sağlık :)
    Ne kadar hoş bir blog,maşallah.
    Bu ürünü ilk defa görüyorum,Türkiye'ye gittiğimde almak istiyorum,süper birşey.
    Aklımda olsun.Yavrucuğunuzu da Allah bağışlasın.
    Paylaştığınız için teşekkürler,gönülden sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. @Pepela,
    Bunlar ne kadar güzel dilekler, ne kadar mutlu ettiniz beni bir bilsen.Yorumlarını hiç esirgememen dileğimle, sonsuz teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşım aldım bu üründen, fakat hiç işime yaramadı..iade etmek bana daha pahalıya malolucağı için elimde kaldı.. biz eski usül deva ediyoruz:)))e-bebekten ilk adım arabasıda aldım, oda çok gereksiz bir aletmiş, ama hiç değilse biraz büyüyünce araba olarak kullanırız :))tecrbe ettiğim bir şey netten böyle ürünller almamak iade durumunda sıkıntı çıkıyor çünkü..bunları söylemem sadece paylaşmak amaçlı yanlış anlamayalım sakın arkadaşlar:))))

    YanıtlaSil
  16. @Esra,
    Yanlış anlayacak bir durum yok. Ben sadece böyle bir şey var bilin dedim, çünkü ilginç gelmişti. Sonuçta her bebeğin tepkisi farklı olabilir. Ben de işe yarayan bir şey siz de yaramayabilir. Yazmakla iyi etmişsiniz bence.

    YanıtlaSil